Работата по проекта продължава

 

IMG_5651_800x534Началото на всяко едно общество е семейството и това е така от дълбока древност. Когато наближат християнските празници сме много щастливи, защото това е времето, когато се събираме всички, загърбваме проблемите помежду си и си прощаваме. Само в семейството може да си сигурен, че ще намериш уют, защита, спокойствие и разбиране.

Днес, 03.12.2014 год., с предколедно настроение, децата от VI полуинтернатна група в ОУ „Св. св. Кирил и Методий“ гр. Елхово с ръководител старши възпитател Диана Касърова изнесоха рецитал посветен на семейството. Рецитираха, пяха, рисуваха с послание към всички: „Не забравяйте да обичате и да давате от себе си всичко за семейството, защото това са единствените хора, които биха направили същото за вас, абсолютно безрезервно и безвъзмездно!“

Затова не пропускайте да се обаждате на семейството си не само в тежки и трудни моменти; да казвате „Обичам те!“ не само когато и вие се нуждаете да чуете същото; не го пренебрегвайте заради работата си, защото тя няма свършване…

И накрая, не забравяйте, че най-близките (и никой друг) ще ви простят всички грешки, независимо какви са те. Така семейството ще е щастливо! А ако има повече щастливи семейства и обществото ни ще е по-добро.

Рециталът на учениците от VI полуинтернатна група е изява на ОУ „Св. св. Кирил и Методий“ гр. Елхово по ПРОЕКТ BG 051РО001-3.1.06 „Подобряване на качеството на образованието в средищните училища, чрез въвеждане на целодневна организация на учебния процес” по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси”, съфинансиран от Европейския социален фонд на Европейския съюз.

[nggallery id=169]