ЧУДОТО НА КОЛЕДА В 3 „В“ КЛАС

18.12.2014 г (21)_640x480На Коледа стават чудеса. А децата обичат чудесата. Те искат да бъдат творци на чудеса. Искат да преживяват чудеса.

Всяко дете възприема чудото по своему. Третокласниците се влюбиха в песента, която Крисия изпълни на Евровизия и с желание я пеят винаги, когато им се удаде възможност. Вдъхновиха се от идеята да превърнат света в детска планета, на която „няма страх, глад и война“. Нима може да се пропусне Коледа? „Ние ще подкрепим Крисия и ще участваме активно в създаването на света, за който се говори в песента!“

На Коледа светът става по-добър, хората – по-мили, желанията – изпълними!

Учениците – по-умни, по-можещи и знаещи! Могат да пеят с плам, да рецитират уверено, да изпълняват роли като истински артисти. Могат да поднесат на своите близки едно вълнуващо тържество. Да покажат, че се учат с огромна радост, защото се чувстват оценени за знанията и уменията, които се множат с всеки изминал ден в училище. Че могат да сбъднат мечтите си – да станат самите те умни, добри и истински творци на чудеса.

Родителите и гостите на тържеството, между които и учителките Стойка Кънева и Станка Костова, възнаградиха с аплодисменти малките изпълнители. Погрижиха се и да увековечат този прекрасен момент, към който ще се връщат с радост в годините, в които очакваме да се сбъднат мечтите.

По време на тържеството Дядо Коледа донесе на всяко дете от 3 „В“ клас подарък, защото всяко дете е било добро през цялата година. Всички детски очи заблестяха с онзи красив вълшебен блясък, който пълни детското сърце с радост. Радост, с която можеш да полетиш, да се усетиш значим!

Още един ден, в който училището донесе радост на своите ученици и на техните близки и родители! Един, уж обикновен четвъртък на 18.12.2014 г., но с необикновен блясък.

[nggallery id=174]