Покана към бъдещите първокласници и децата в подготвителните групи


ПОКАНА

КЪМ

БЪДЕЩИТЕ ПЪРВОКЛАСНИЦИ

И ДЕЦАТА В ПОДГОТВИТЕЛНИТЕ ГРУПИ

ЗА УЧЕБНАТА 2015/2016 ГОДИНА

ВЪЛШЕБСТВОТО НА УЧИЛИЩЕТО

Вашето дете щ14_640x360е бъде в подготвителна група или в първи клас! Това е толкова вълнуващо, равнозначно на първите стъпки, когато то прохожда. Ние знаем колко е важно всеки първи нов трепет от живота на вашето дете. С грижовност, внимание, търпение, много обич и професионална компетентност за малките първокласници ще работят старши учители, начален етап на основното образование (І-ІVклас) Румен Койчев, Павлина Мартинова-Стоянова, Стела Гаджонова.

ОУ „Св.св. Кирил и Методий” – гр. Елхово е училището, което пази възрожденския дух и прилага най-съвременните методи и подходи в обучението и възпитанието на деца и ученици.

[nggallery id=185] [nggallery id=186]
Това са нашите класни стаи, игротеки, компютърни кабинети, библиотека – слънчеви, просторни, пъстри и приветливи. В тях ние ще прочетем най-чудесните приказки и ще разберем, че доброто винаги побеждава злото. Ще откриваме нови светове и ще научим, че с бавни крачки се върви по дългия път на знанието. Ще пеем, ще рисуваме, ще слушаме в захлас учителя си, а гласът му ще звучи с цветовете на приятелството. В тези класни стаи ще пръснем мечтите си, а вие ще внимавате, защото ще докосвате нашите мечти…

 ОЧАКВАМЕ ВИ!

 Ръководството на ОУ „Св.св. Кирил и Методий” – гр. Елхово