Представителна изява на групата по интереси „Цветен камертон“ по проект „Твоят час“

На 19.12.2017 г. в ОУ „Св. св. Кирил и Методий“ –Елхово в кабинета по музика, се проведе представителна изява на групата „Цветен камертон“ по Проект BG05М20Р001-2.004-0004 „Развитие на способностите на учениците и повишаване мотивацията им за учене чрез дейности, развиващи специфични знания, умения и компетентности (ТВОЯТ ЧАС) – ФАЗА 2″ по Оперативна програма “Наука и образование за интелигентен растеж.

Групата се води от г-н Стоян Иванов – учител и преподавател по музика в училище.

Учениците и техният ръководител представиха прекрасен концерт с групови и индивидуални изпълнения на коледни и фолклорни песни и танци. Гости на изявата бяха Пенко Ханджиев – ЗДУД, Таня Саракостова – ЗДАСД, родители, учители, съученици и приятели на учениците, участващи в групата.

Присъстващите имаха удоволствието да чуят любимите на групата песни: „Коледна песен“, „Uncover“, „Обещай ми“, „Що ми домилело, мамо“, „Мъри, моме“, „Diamonds“, „Весела коледа“.

Децата участват в музикалната форма с много желание, което води до реализиране на поставените в проекта цели за превръщане на училището в по-привлекателно място за учениците и изграждане на по-висока увереност в собствените им сили, което да ги насърчи в бъдещата им социална, професионална и личностна реализация.