Представителна изява на групите по интереси „Нарисувай света“, „Арт магия“ и „Работилничка за изкуство“ по проект „Твоят час“

На 19 и 20.12.2017 год. в ОУ „Св. св. Кирил и Методий“ – гр. Елхово се проведе представителна изява – изложба на групите по интереси „Нарисувай света“, „Арт магия“ и „Работилничка за изкуство“ по Проект BG05М20Р001-2.004-0004 „Развитие на способностите на учениците и повишаване мотивацията им за учене чрез дейности, развиващи специфични знания, умения и компетентности (ТВОЯТ ЧАС) – ФАЗА 2″ по Оперативна програма “Наука и образование за интелигентен растеж.

Групата „Нарисувай света“ се води от г-жа  Валентина Балтова – старши учител, начален етап на основното образование /I-IV клас/  в ОУ“Св .Св .Кирил и Методий“ – гр. Елхово, групата „Арт магия“ се води от г-жа  Виолета Трифонова – старши учител, начален етап на основното образование /I-IV клас/  в ОУ“Св .Св .Кирил и Методий“ – гр. Елхово, групата „Работилничка за изкуство“ се води от г-жа  Диана Камбурова – ръководител на направление „ИКТ“ в ОУ“Св .Св .Кирил и Методий“ – гр. Елхово.

Участниците в групите представиха публична изява, с която зарадваха своите родители, учители, съученици и приятели. Те подредиха изложба от своите творби, които сътвориха с огромно желание в часовете по време на проекта. Вдъхновени от предстоящите коледни празници сръчните ръчички изработиха картички, рисунки, елхички и Снежковци, свещници от бурканчета и дърво, рисуваха върху стъкло. Те с вълнение показаха на всички своите творби и позираха горди до своите творения.

Изложбата се намира във фоайето на ОУ“Св .Св .Кирил и Методий“ – гр. Елхово. Заповядайте!