ВЕЧЕ СМЕ ГРАМОТНИ

Много цветно, емоционално и тържествено преминаха класовите тържества на първокласниците от ОУ „Св. св. Кирил и Методий“ гр. Елхово под надслов : “Вече сме грамотни“. Малките ученици празнуваха покоряването на поредния връх в своето обучение – запознаването с всички букви от българската азбука. Облечени в новите си премени, въодушевено пяха, рецитираха, танцуваха. Взеха си сбогом със своето първо другарче Букварът.  Тържествено обещаха, че няма да го забравят и с желание ще общуват с неговите следовници – читанката и книгата. Всяко дете получи своята първа книжка, негов верен приятел по пътя на откриване  тайните на науката и необятния свят, в който живеем.

Г-жа Попова, помощник директор по учебната дейност, поздрави учениците и им пожела да се учат с желание и упоритост, за да се радват на успехи в учението и да бъдат подготвени да строят един по-добър свят, в който да живеят.

На тържествата присъстваха много родители и роднини на първокласниците, които преживяха приятни мигове, наслаждавайки се на своите умни и талантливи деца.

[nggallery id=58]