СЪОБЩЕНИЕ ЗА ОТВАРЯНЕ НА ЦЕНОВИТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

Във връзка с провеждане на обществена поръчка с предмет : “Доставка на готова храна по предварителна заявка за учениците от ОУ “Св.св.Кирил и Методий”гр.Елхово за  учебната 2014/2015г. по две обособени позиции: Позиция №1:Доставка на топъл обяд за учениците от І до VІІІ клас на целодневна организация на учебния процес на ОУ “Св.св.Кирил и Методий” гр.Елхово”, участници в проект BG051PO001-3.1.06 “Подобряване на качеството на образованието в средищните училища чрез въвеждане на целодневна организация на учебния процес”. Позиция №2: Доставка на закуски за учениците от І до ІV клас и за децата от подготвителните групи на ОУ “Св.св.Кирил и Методий” гр.Елхово.

Ви уведомяваме, че на 09.10.2014г. в 10:00 часа в учителската стая на ОУ ”Св.св. Кирил и Методий” гр.Елхово, на ул.”Александър Стамболийски”№36 , Комисията ще пристъпи към отваряне на пликове №3 с Ценовите предложения на участниците.

При отваряне на пликовете с Ценовите предложения имат право да присъстват участниците в процедурата или техни упълномощени представители, както и представители на юридически лица с нестопанска цел и средствата за масово осведомяване.