Ден на отворените врати в ОУ“Св. Св. Кирил и Методий“ – гр. Елхово

На 19 март 2019 г. в  ОУ „Св. св. Кирил и Методий“- гр. Елхово се проведе „Ден на отворените врати“ за бъдещите първокласници и техните родители. С усмивки на лицата, децата прекрачиха за първи път прага на „голямото” училище. Бяха посрещнати от г-жа Снежина Добрева – директор на училището, г-жа Пенка Костова – заместник-директор, учебна дейност и техните бъдещи учители – г-жа Светлана Иванова и г-жа Стела Гаджонова.

Г-жа Добрева отправи приветствие към бъдещите ученици и ги придружи да разгледат класните стаи. Четвъртокласниците ги поздравиха с песни и стихотворения. Малките дечица също рецитираха любими стихотворения, с което показаха, че в детската градина освен да играят, успешно се подготвят и за следващата стъпка в тяхното обучение.

Разходката из училище продължи през игротеките, където учениците ще си почиват и играят. Видяха и стаите на първокласниците, седнаха на учебните чинове и разгледаха учебниците. Бяха много впечатлени от училищния музей. В библиотеката с интерес разгледаха книжки и изложби с рисунки на ученици от училището. Всяко дете получи кошничка с емблемата на най-хубавото училище – ОУ „Св. Св. Кирил и Методий” – гр. Елхово.

Родители имаха възможност да научат подробности за предстоящия учебен процес, да разговарят с директора и учителите.

До нови срещи, бъдещи първокласници!