Проект „С грижа за всеки ученик” – четвърти „А“ клас

На 16.04.2019 год. в ОУ „Св. св. Кирил и Методий“ – гр. Елхово се проведе заключително занятие с учениците от IV „а” клас, включени в група по български език и литература по модул 1.„ Осигурявяне на допълнително обучение на учениците от началния етап на основното образование за повишаване на нивото на постиженията им по общообразователната подготовка” по Национална програма „С грижа за всеки ученик”през учебната 2018-2019 година.

Групата се ръководи от г-жа Светлана Иванова – старши учител, начален етап на основното образование /I-IV клас/ в ОУ „Св. св. Кирил и Методий“ – гр. Елхово.

Гости на събитието бяха г-жа Снежина Добрева – Директор на ОУ „Св. св. Кирил и Методий“ – гр. Елхово, г-жа Пенка Костова – ЗДУД, г-жа Станка Георгиева – учител ЦДО, учители и ученици.

Заключителното занятие започна с прочит на стихотворение, чрез което учениците изразиха обичта си към българската реч. Всеки от тях показа знанията си по български език и литература, изпълнявайки различни упражнения в работните листи и в  занимателната игра „Стани богат със знания”.  

Госпожа Добрева поздрави участниците в групата за постигнатия напредък в резултатите от допълнителната работа, за желанието и интереса, с които работеха в занятията по проекта и им пожела  успех в престоящото НВО.

Накрая г-жа Иванова  връчи грамоти на участниците в групата и им благодари за това, че цяла година бяха старателни, станаха по-уверени в собствените си сили и повишиха нивото на постиженията си по български език и литература.