Хей, свърши се таз година!

Неусетно измина първата година в „прекрасната магия“ училище за първокласниците. Заедно  със своите учители г-жа Миглена Терзиева и г-жа Стойка Кънева те извървяха пътя на знанието, научиха се да четат и пишат, да решават трудните  задачи. Придобиха много нови знания за природата и за света, който ги заобикаля. Растяха, учиха, преодоляваха трудности и се забавляваха. Създадоха приятелства. Научиха се да мислят свободно. С голямо вълнение представиха пред своите родители, г-жа Снежина Добрева – директор на училището, г-жа Пенка Костова-заместник-директор и приятели своите знания и умения, които събраха като работливите пчелички. За пореден път доказаха, че знаят и могат. С голямо вълнение всеки ученик очакваше своето първо удостоверение за завършен първи клас.

Г-жа Добрева поздрави първокласниците за насладата, която  доставиха с това, което представиха пред всички присъстващи на празника. Пожела им първи весели ваканционни дни, изпълнени със слънце и весели игри. Напомни им да четат и заобичат още повече книгите, защото те ще им се отблагодарят, като им откриват все нови и нови, вълнуващи светове.

С щастливи усмивки, голямо вълнение, но и с малко тъга, учениците от четвъртите класове при ОУ „Св. св. Кирил и Методий“-гр.Елхово тържествено отбелязаха завършването на начален етап от образованието си. Те отправиха благодарност към гостите – г-жа Снежина Добрева – директор на училището, г-жа Пенка Костова – заместник-директор, учители, родители и гости, за грижите, търпението и подкрепата през четирите години. Учениците засвидетелстваха своята обич и признателност към всички, които са им подали ръка в техния път и поискаха прошка за немирствата си. Класните им ръководители – г-жа Светлана Иванова и г-жа Стела Гаджонова им пожелаха да бъдат още по-задружни, да вървят смело по пътя на знанието, да сбъднат мечтите си, да вярват в себе си и да растат достойни за уважение хора!

На добър път!