Отборът на Детско полицейско управление – победител!

 

По повод 140 години от създаването на Министерството на вътрешните работи на 12.06.2019 год. Областна дирекция на МВР – Ямбол организира състезателната игра „Лабиринт“, в която се включиха представителни отбори от детските полицейски управления в областта.

Отборът на Детско полицейско управление при ОУ“Св. Св. Кирил и Методий“ – гр. Елхово с участници – Сияна Валентинова, Иван Чавдаров и Адриан Радев премери сили с останалите отбори в лабиринт със седем основни и седем допълнителни въпроса, по теми изучавани в рамките на програмата. Състезателите демонстрираха знания, умения, бързина, съобразителност и екипна работа в напрегнати ситуации. За да получи всеки от въпросите отборът посети РУ Ямбол, сектор БДС, специализиран автомобил -криминалистична лаборатория и медицинска служба. Зрителите проследиха действията на играчите от зала за видеонаблюдение в ОДМВР – Ямбол.

В оспорваната надпревара отборът на ОУ „Св.Св.Кирил и Методий“ гр. Елхово се класира на първо място, преминавайки лабиринта за 7 мин. 32 сек.

Комисар Евгени Христов, заместник-директор на ОДМВР – Ямбол награди отбора. Той поздрави участниците и им пожела здраве, силен дух, успехи и весела и безопасна ваканция.