Ученици от ОУ“Св. Св. Кирил и Методий“ – гр. Елхово с награди в областния етап на конкурса „С очите си видях бедата“

 

 На 24.09.2019 год. в сградата на Областна администрация – Ямбол се проведе награждаване на участниците в Областния етап на конкурса за детска рисунка „С очите си видях бедата”.

Рисунките на младите творци са оценени от комисия със заповед на комисар Гяуров, директор на РДПБЗН – Ямбол, в която са включени служители от дирекцията и художници от ямболската галерия.

Съгласно регламента, класиралите се рисунки на призовите места в областния етап ще бъдат изпратени за участие в Националният етап на конкурса „С очите си видях бедата”.

Директорът на РДПБЗН комисар Кольо Гяуров приветства младите таланти и придружителите им, като подчерта, че дирекцията има традиция за участието в конкурса „Сочите си видях бедата“.

Той изказа благодарност на участниците и им пожела да бъдат здрави, любознателни и трудолюбиви, а бедите да виждат само в творбите си.

Като домакин на събитието областният управител Димитър Иванов поздрави всички участници в конкурса. Той посочи, че настоящата изложба отразява познанията на младите хора за рисковете при възникване на различни бедствия и инциденти, както и правилата за безопасност в такива случаи, което показва една добра превенция в тази област. Г-н Иванов пожела на младежите повече положителни емоции и много успехи.

 

А, това са имената на нашите талантливи ученици, отличени в конкурса:

 

София Димитрова Тодорова – V А клас, Габриела Димитрова Димитрова – VI А клас, Иван Живков Чавдаров – VI A клас, Адриан Валентинов Чавдаров – VI А клас и Елена Николаева Мурданлиева – VII А клас.

 

Поздравяваме участниците и техния ръководител г-н Ангел Трънков, които за пореден път показаха своя талант и желание за работа.

Успех и в следващите ви изяви!