Коледа е!

В навечерието на най-светлите празници Коледа и Нова година учениците от 1 А  и 1 Б клас на ОУ „Св.св. Кирил и Методий“ и класните им ръководители г-жа Гаджонова и г-жа Иванова отпразнуваха Празника на цифрите. Малките първокласници посрещнаха Математиката и я очароваха със знанията си, решаваха задачи, откриваха геометрични фигури, отговаряха на „Задачки-закачки“, изпратени от Дядо Коледа. Те показаха, че вече могат да смятат и броят до 10 и в края на тържествата получиха заслужени грамоти.

Децата от ПГ бяха послушни и добри, и затова бяха посетени от Добрия старец, който им донесе много подаръци, а те пяха, рецитираха и танцуваха с огромно желание пред всички гости. 

Коледа е празник на доброто, на християнския дух и сбъднати желания. Той носи топлината на чувството, че си специален и обичан. И малки и пораснали деца очакват с нетърпение вълшебната Коледа!

Какво по-хубаво от това да направим един чуден Коледен празник изпълнен с безброй усмивки, весели емоции и трепетни вълнения. Отново да звучат празнични коледни и новогодишни песни, благопожелания на коледари.

Много настроение създадоха всички участници в общоучилищния коледен празник. Празничната програма включваше музика, танци, песни. Певци, танцьори, коледари и рецитатори се надпреварваха за аплодисментите на публиката.

Коледни пожелания към учениците и целия екип от преподаватели и служители отправи г-жа Снежина Добрева –директор на училището, като им пожела здраве, късмет и благополучие през Новата 2020 година.

 

Весели коледни празници! Нека винаги да чувстваме в душите и сърцата си коледната топлина, коледната обич, надеждата и духът коледен. Щастлива Нова година! Нека бъде щедра и благодатна!