Подаръци за учениците от Проект BG051PO001-3.1.06

В ОУ „Св. св. Кирил и Методий“ гр. Елхово продължава работата по Проект BG051PO001-3.1.06 „Подобряване качеството на образованието в средищните училища, чрез въвеждане на целодневна организация на учебния процес” по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси”, съфинансирана от Европейския социален фонд на Европейския съюз.

В ОУ „Св. св. Кирил и Методий“ гр. Елхово за учебната 2013/2014 г. са организирани 12 полуинтернатни групи.

За провеждането на часовете по занимания по интереси в полуинтернатните групи по проекта  бяха доставени материали и пособия

Г-жа Тинка Атанасова, директор на училището, раздаде на учениците игри,  скицници, цветни моливи,маркери, химикали и тефтерчета. Първокласниците от I и II полуинтернатна група получиха ранички с логото на проекта.

Г-жа Атанасова пожела на учениците да ползват материалите за развиване на своите интереси, да бъдат все така активни при изпълнението на дейностите по проекта и все така старателни в подготовката на уроците си.

Третокласниците от V полуинтернатна група поздравиха всички присъстващи с песни и стихотворения.

Възпитателната работа в полуинтернатни групи  е подчинена на общите цели на училището, но същевременно е съобразена с потребностите и интересите на учениците, насочени и към осмисляне на свободното им  време.

Работата по Проект BG051PO001-3.1.06 „Подобряване качеството на образованието в средищните училища, чрез въвеждане на целодневна организация на учебния процес” ще продължи до 31.10.2014 г.  [nggallery id=96]