Здравей, ваканция!

С вълнение и усмивки, малките ученици от ОУ“ Св. св. Кирил и Методий“ – гр. Елхово получиха своите удостоверения за края на учебната година. Тържествата  преминаха под надслов „Здравей, ваканция!“. 

Първокласниците от I А и I Б клас,  подготвени от своите госпожи – Валентина Балтова и Виолета Трифонова рецитираха, казваха пословици, гатанки, поговорки и пяха песни за България. Потопиха се в магнетичния свят на приказните герои.  Заслужено получиха грамоти и удостоверения за завършен първи клас.

Учениците от II А и II Б клас изнесоха пред своите родители и гости открити уроци. Поощрявани от госпожите си – Диана Камбурова и Мима Бичева демонстрираха смело колко много са научили. Те не искаха последният учебен час да свършва, но с радост отбелязаха, че предстои най-хубавата част от учебната година – ваканцията.

Последен беше учебният ден и за децата от Групата за задължително предучилищно образование. С радост в очите и малко вълнение те казаха довиждане на своята госпожа Детелина Михова и на детската градина. С нетърпение очакват наесен да кажат „Здравей, Първи клас!“ и да се впуснат в голямото приключение – училището.

Втурвайте се към летните игри и приключения, мили деца!