Ден на отворените врати в ОУ „Св.св. Кирил и Методий“- гр. Елхово

decasДнес 24.03.2014 г. в ОУ „ Св.св. Кирил и Методий“- гр. Елхово се проведе „ Ден на отворените врати“ за бъдещите първокласници и техните родители. Децата  от ЦДГ „Надежда“, ОДЗ „Невен“ и ПГ при ОУ „ Св.св. Кирил и Методий“- гр. Елхово бяха приветливо посрещнати от директора на училището г-жа Тинка Атанасова и техните бъдещи учителки г-жа Миглена Терзиева, г-жа Стойка Кънева и г-жа Стела Гаджонова. Всяко от децата получи  медалче с емблемата на училището.

Бъдещите първокласници  с невероятен интерес изгледаха подготвената музикална програма. За тях пяха и танцуваха учениците от I до IV клас. Приветствие  отправи и директорът на училището г-жа Тинка Атанасова, като им каза колко отговорно и интересно е да си ученик и им пожела да се виждат и през следващата учебна година. Програмата завърши с химна на училището.

След официалната част децата  имаха възможност да се разходят из училището, да седнат на учебните чинове, да разгледат игротеките, а техните родители да научат подробности за предстоящия учебен процес.

Посещението завърши с пожеланието: “До нови срещи!“.[nggallery id=121]