Второ място в областния кръг на олимпиадата „Знам и мога“ за ученичка от ОУ „Св. св. Кирил и Методий“- гр. Елхово

olimНа 24 март 2014г. ученичката Ралица Антонова от ОУ „Св. св. Кирил и Методий“- гр. Елхово бе наградена от г-жа Пенка Илиева – Началник на РИО – гр. Ямбол за своето достойно представяне и класиране на второ място в областния кръг на олимпиадата „Знам и мога“ за ученици от четвърти клас. За областния кръг на състезанието бяха класирани осем ученици от IV клас на ОУ „Св. св. Кирил и Методий“- гр. Елхово, които също показаха много добри резултати. На събитието присъстваха г-жа Снежана Василева – старши експерт, начално образование в РИО -гр. Ямбол, директора на училището г-жа Тинка Атанасова, класния ръководител – г-жа Миглена Терзиева и останалите отличени ученици, заели първите три места в областта в проведеното през месец февруари интердисциплинарно състезание.

За подготовката на ученичката допринесе й участието й в сформираната в ОУ „Св. св. Кирил и Методий“ група по НП „С грижа за всеки ученик“ – Модул 1- „Осигуряване на обучение на талантливи ученици за участие в ученическите олимпиади“ с ръководители Стойка Кънева и Стела Гаджонова.

Началникът на РИО – Ямбол госпожа Илиева поздрави четвъртокласниците за знанията и придобитите умения в обучението им в начален етап на основното образование, като им пожела да бъдат все така любознателни, да се развиват като знаещи и можещи млади хора. да вярват в своите възможности и да ги развиват и в следващия етап на образованието си, като се стремят към по-високи върхове, които да изкачват, да вярват в себе си и да се борят за реализиране на своите мечти.

За своето отлично представяне Ралица получи грамота, енциклопедия за планетата Земя и Полезна математика за 4 клас.[nggallery id=122]