За деня на МАМА

8 ми  март –  Ден на майката и на жената, отбелязан в ОУ“Св. св. Кирил и Методий“- гр.Елхово с различни мероприятия.

На 06.03.2023 г. в часа на класа класни ръководители и ученици проведоха срещи с майки, които разказаха за професията си, за забързаното си ежедневие. Те споделиха с децата за обичта, битките, безсънните си нощи, болките и скритите сълзи по пътя на дълга към децата и семейството.

На 08.03.2023 г. се проведе открит урок – тържество в групата за задължително предучилищно образование. Учителката на групата г-жа Детелина Михова изнесе пред родители, учители и гости открит урок на тема: „С любов за мама“. Децата показаха  умения на певци, артисти и рецитатори. Изявиха се в забавни игри и задачи, които представиха.

Ученици от група за занимания по интереси „Цветно петолиние“ с ръководител г-н Стоян Иванов и деца от групата за задължително предучилищно образование отправиха поздрав към учителите си в радиопредаване.

Децата от група за занимания по интереси „Дигитален свят“ с ръководител г-жа Диана Камбурова изработиха поздравителни картички с компютърни рисунки – изненада за жените, работещи в училището и за своите майки.

 

Кой може да обича като мама?

Кой може да погали като мама?

Кой може да прощава като мама?

 

Кой може да обича като мама?

Да не пресмята, да не се щади,

да е готов докрай да се раздава,

а себе си от всичко да лиши.

Бъдете здрави!