Ден на отворените врати в ОУ „Св. св. Кирил и Методий“- гр. Елхово

На 06.04.2023 г. в ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“-гр. Елхово се проведе Ден на отворените врати за родителите на бъдещите първокласници.

По предварително изготвена програма, мероприятието започна с открит урок с четвъртокласниците под надслов „Пътешествие в света на знанието“.  Г-жа Светлана Иванова и г-жа Стела Гаджонова представиха накратко работата си с учениците: екипни дейности, умело съчетани с използване на интерактивни технологии, разнообразни методи и образователни приложения. Децата с лекота се справяха с поставените задачи по български език и литература, математика, човекът и обществото и човекът и природата. В края на урока отправиха поздрав към присъстващите с песента „Утре е цветна Цветница“.

Денят на отворените врати продължи с разговори на кафе с директора на училището – г-жа Снежина Добрева и учителите. Родителите получиха допълнителна информация за приема в първи клас и за организзацията на образователния процес.

Потопиха се в училищната атмосфера, разгледаха слънчевите класни стаи,  кабинетите и библиотеката на ОУ „Св. св. Кирил и Методий“- Елхово.