Ваканция, здравей!

С много вълнение децата от подготвителната група към ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“ – гр. Елхово казаха сбогом на детската градина и своята г-жа Михова. Пред своите родители и гости показаха познанията си в областта на математиката, български език и околен свят. Пяха песни и рецитираха стихчета с което показаха, че наистина са готови и уверени да тръгнат по дългия път на знанието.

Учениците от 1 „б“ клас с класен ръководител Стойка Кънева проведоха своя последен за годината урок „Ваканция, здравей!“.

В този нетрадиционен урок децата преминаха отново по изученото през годината, като с лекота отговаряха на забавните въпроси и задачи, отправени от любимите им учебници Буквар, Математика, Читанка и Родинознание. Учениците рецитираха, пяха и се забавляваха Показаха пред гостите, че са четящи, знаещи, можещи, че носят в себе си добротата, приятелството и родолюбието. В края на урока за своя положен труд и постоянство през учебна година  първолачетата получиха заслужено грамоти, много награди и лакомства.