Тържествено завършване на IV „б“ клас

Учениците от ІV “б” клас отбелязаха завършването на начален етап на основното образование с уникалното преживяване – организирания от родителите и класния им ръководител г-жа Светлана Иванова пикник в градския парк. Там те играха, танцуваха и се забавляваха на воля. Показаха, че са един чудесен и задружен клас.

В последният учебен час се проведе празнична програма, посветена на хубавата книга, родния език, обичта и приятелството. Учениците демонстрираха отлични знания по различните учебни предмети. Припомниха си всички хубави моменти, които са изживели заедно чрез филм – монтаж на снимки от четирите години. Рецитираха стихове и изпяха с много емоции песни за щастието и приятелството, с които разчувстваха всички присъстващи. Изказаха се думи на благодарност за труда, грижите и подкрепата към директори, учители и родители.

Поздрави и пожелания към бъдещите петокласници отправи г-жа Снежина Добрева – директор на училището.

           Опитах се да ви дам знания, сила и криле. Опитах се да ви науча да бъдете добри хора, но и да мечтаете. Надявам се, че съм се справила…Обичам ви! “, с тези думи г-жа Иванова завърши празника и като знак на признателност получи усмивките, обичта и благодарностите на учениците си.

                                                                                                  На добър час, скъпи деца!