НА ДОБЪР ПЪТ, СЕДМОКЛАСНИЦИ!

На 30 юни 2023 година с много вълнение и усмивки започна тържеството по случай завършването и изпращането на седмокласниците от ОУ „Св. св. Кирил и Методий“.

В двора на училището се събраха ученици и учители. За последен път те  се погледнаха и си повярваха – учениците с безрезервна вяра в своите учители, а учителите с пълна увереност в успешното бъдеще на своите ученици.

Тържеството, подготвено с много любов и желание,  бе богато на песни, с които учениците от седми клас се изявиха и поздравиха своите учители и приятели. С изпълненията си те успяха да развълнуват,  малко да натъжат и много да зарадват всички присъстващи.

С цветя и сърдечни думи учениците благодариха на  своите първи учители- г-жа Диана Камбурова и г-жа Мима Бичева, на класните си ръководители г-жа Мариана Тонева и г-жа Янка Димитрова и на целия педагогически екип.

Директорът на училището, г-жа Снежина Добрева, награди тези, които показаха отличен успех през годините, и поздрави завършващите ученици  с думите: „Не забравяйте училището, изминалите дни – мечтайте и сбъдвайте мечтите си! Бъдете здрави, нека победите са ваш спътник, бъдете устремени и дръзки!“

Традиционно за нашето училище събитието завърши с хубаво българско хоро.

На добър път, седмокласници!

https://youtu.be/teGBIXA0JfQ