ОТНОВО ОТЛИЧНО ПРЕДСТАВЯНЕ В МЕЖДУНАРОДНА ДИСТАНЦИОННА УЧЕНИЧЕСКА ОЛИМПИАДА „КИНГС“

Учениците от IV А клас на ОУ „Св. св. Кирил и Методий” – гр. Елхово – третокласници през изминалата 2022/2023 учебна година, участваха в пролетния  сезон на 2023 година в Международната дистанционна ученическа олимпиада „Кингс“.

Горди сме с участието и отличното представяне на учениците – Джой Джаспър Стоев, Красимир Георгиев, Мария Садат, Мария Трънчева и Митко Тодоров от IV А клас, които се включиха в първи квалификационен кръг, класираха се за  втори и взеха участие и във финалния кръг на олимпиадата. Всички са удостоени с дипломи I -ва  и  II –ра степен за постигнати високи резултати. Стимулирани от желанието да покажат своите знания и стремежа към успех, учениците същевременно добиха опит и увереност в собствените си възможности.

ОУ „Св. св. Кирил и Методий” – гр. Елхово получи грамота за сътрудничество при организирането на олимпиади Кингс и повишаване на мотивацията на учениците за постигане на по-високи нива на знания.

Г-жа Диана Камбурова е индивидуално удостоена с грамота за значителни успехи в организирането  на международната дистанционна олимпиада Кингс и подобряване на учебния процес.

Директорът на училището г-жа Снежина Добрева връчи дипломите на участниците, като им пожела да събират нови знания, да овладяват умения в училище и да продължават уверено напред в новите предизвикателства.

Приветстваме участниците в олимпиадата за отличните постижения! Дерзайте!