Катедралата „Свети Александър Невски“ в София и катедралата „Сейнт Пол“ в Лондон – проекти по английски език на учениците от VI клас

      1_800x578 Ние, учениците на ОУ „Свети Свети Кирил и Методий“ в град Елхово, учейки, творим. Създаваме проекти и презентации на различни теми, свързани с нашето обучение, стараем се да внесем оригиналност и креативно мислене във всичко, което правим.

    Много от нас са изявени в това отношение и успяват да вдъхнат живот на невероятни и уникални по рода си творби.

      В последния месец на учениците в шести клас на нашето училище бе поставена задача от учителката ни по английски език, госпожа Елисавета Узунова, да направим няколко проекта, за да се запознаем с известната българска катедрала „Свети Александър Невски“ и една от прочутите по цял свят лондонска катедрала „Сейнт Пол“.

        Много от нас с ентусиазъм се включиха в начинанието и представиха много зашеметяващи проекти. С прекрасните презентации, модели и табла беше представена изложба, поместена във фоайето на третия етаж.

    Много ученици видяха творбите на старателните шестокласници и обогатиха своята обща култура с многото интересни факти. Чрез нашите проекти  внимателно подбрана и подробна информация бе предоставена на малки и големи, за да може всеки от тях да научи нещо ново. Всички ние можем да отдадем специални благодарности на талантливите ученици от шести клас за тяхната отлична работа, а също и вложените време, труд и старание в прекрасните проекти. Пожелаваме си все така упорито да се трудим, да изпълняваме поставени задачи със същото търпение и труд и нека всички ние се надяваме повече хора да видят и оценят усилията, които полагаме.

                                                                                                                                                                                       Ралица Антонова