Съобщение за отваряне на ценови оферти

Във връзка с провеждане на обществена поръчка с предмет: „Доставка на готова храна по предварителна заявка за учениците от ОУ „Св.св. Кирил и Методий“ – гр.Елхово”,

Ви уведомяваме, че Комисия, назначена със заповед № 1260 от 29.08.2012 г. на Директора на ОУ“Св.св. Кирил и Методий“-гр. Елхово е разгледала постъпилите оферти, включително техническите предложения на участниците, отговарящи на минималните изисквания за подбор, поставени от Възложителя, за което е съставен и подписан от членовете на комисията протокол.

Във връзка с гореизложеното, ОУ“Св.св. Кирил и Методий“ – гр. Елхово, в качеството си на Възложител, Ви уведомява, че на 03.09.2012г., от 10.00 часа, в учителската стая, намираща се на втория етаж училището, ул. „Ал. Стамболийски”№36, Комисията ще пристъпи към отваряне на пликове №3 с предлагана цена на участниците.

При отварянето на пликовете с предлаганата цена имат право да присъстват участниците в процедурата или техни упълномощени представители, както и представители на юридически лица с нестопанска цел, и средствата за масовo осведомяване.