ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“ – гр. Елхово взе участие в заключителните изяви по проект “Твоят час” на училища от област Ямбол

Заключителни информационни изяви на клубове от област Ямбол по проекта „Развитие на способностите на учениците и повишаване мотивацията им за учене чрез дейности, развиващи специфични знания, умения и компетентности“ – „Твоят час“ се проведоха на  5 октомври 2018 г. от Регионално управление на образованието – Ямбол.

В Градски парк – Ямбол и спортната площадка на ПГИ „Г. С. Раковски” бяха организирани  изложба на клубовете по художествено и приложно изкуство, музикално-сценични изяви и спортни изяви.

ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“ – гр. Елхово се включи с презентация в представянето на  училища, които показаха добри практики на клубовете за обучителни затруднения и  за занимания по интереси, изложба с произведения на ученици  и концерт.

 В музикално-сценичните изяви участваха  учениците група за занимания по интереси „Цветен камертон“ с ръководител Стоян Иванов, които изпяха песните „Мъри, моме“ – текст и музика – Николай Георгиев; аранжимент – Стоян Иванов и „Дайте шанс на песента“ – текст – Катерина Кирякова; музика – Светослав Лобошки.

Учениците от групите за занимания по интереси „Работилничка за изкуство“ с ръководител Диана Камбурова, „Арт магия“ с ръководител Виолета Трифонова „Нарисувай света“ с ръководител Валентина Балтова представиха изложба на тема „Магията в работилничката на талантите“, с която показаха своите постижения, умения и способности, придобити чрез участието си в извънкласните дейности по проект „Твоят час”.