В ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“ – гр. Елхово се проведоха заключителни информационни дни по проект „Твоят час”

На 9 и 10 октомври 2018 год. във връзка с приключване изпълнението на дейностите по проект BG05М20P001-2.004-0004 „Развитие на способностите на учениците и повишаване мотивацията им за учене чрез дейности, развиващи специфични знания, умения и компетентности“ – „Твоят час“ в актовата зала на ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“ – гр. Елхово се проведоха заключителни информационни изяви на групите по обучителни затруднения и групите за занимания по интереси.

Учениците от групите по обучителни затруднения „Математиката не е лесна, но е интересна“, „Математиката – лесна и интересна“, „Математиката – забавна и интересна“, „Мога да чета и пиша“, „Родна реч, омайна сладка!“ и  „Искам да знам“ и ръководителите  им – Светлана Иванова, Стела Гаджонова,  Янка Димитрова, Стойка Кънева, Сани Иванова и Мима Бичева организраха забавна викторина и презентации, с които показаха какво са научили и как участието в проекта им е помогнало да придобият нови и по-интересни знания.

С изложба учениците от групите за занимания по интереси „Работилничка за изкуство“, „Арт магия“ и  „Нарисувай света“ с ръководители Диана Камбурова, Виолета Трифонова и Валентина Балтова демонстрираха с изработените красоти своето дарование, заложби и придобити умения,  благодарение на участието си в извънкласните дейности по проект „Твоят час”.

Невероятно беше и изпълнението на певиците от група за занимания по интереси „Цветен камертон“ с ръководител Стоян Иванов. Момичетата за пореден път „изпяха“ таланта и способностите, които имат и които дообогатиха през годината със своята работа в групата.

Госпожа Атанасова – директор на училището поздрави участниците в проекта – ученици и учители. Изказа своята благодарност за труда, желанието и силите, които са положили. Пожела здраве, много успехи и още по-голямо вдъхновение за работа на всички!