Представителна изява на група „Аз уча английски език” по Проект „Твоят час”

 

На 26.04.2017 год. в ОУ“Св. Св. Кирил и Методий“ – гр.Елхово се проведе публична изява на група – занимания по интереси „ Аз уча английски език” с ръководител г-жа Снежина Добрева по Проект BG05М20Р001-2.004-0004 „Развитие на способностите на учениците и повишаване мотивацията им за учене чрез дейности, развиващи специфични знания, умения и компетентности (ТВОЯТ ЧАС) – ФАЗА 1 по Оперативна програма “Наука и образование за интелигентен растеж.

Изявата се организира съвместно с родители, учители и приятели.

Гости на събитието бяха директорът на училището г-н П.Ханджиев, представители на Съвета за мониторинг „Твоят час”, учители и родители.

Празникът започна със стихове за цветовете, цифрите и буквите. Децата поздравиха присъстващите с изпълнение на песни за семейството и приятелството. Със забавни игри учениците показаха своите умения за писане, четене, разбиране и говорене на английски език. Участниците в групата демонстрираха своите езикови знания  за бързо откриване и поставяне на правилното място на думи- плодове, зеленчуци и напитки чрез игра-състезание между 3 отбора.

 На работни  листи децата избираха любими предмети и съставяха изречения.

 С драматизация на приказката „Спящата красавица”  учениците влязоха в ролите на приказните герои и показаха завидни говорни умения.

Празникът завърши с благодарност на учителя към учениците и поздравления от родителите.