Концерт и изложба „Мое училище“ на групите за занимания по интереси по проект „Твоят час“

В празничната седмица на ОУ“Св. Св. Кирил и Методий“ – гр. Елхово на 10 май в Актовата зала на училището групите за занимания по интереси от проект „Твоят час“ представиха концерт и изложба „Мое училище“.

Учениците от групите за занимания по интереси „Млад историк“,  „Шарен камертон“ и „Без музика не мога“ с ръководители Лариса Кабрузова, Стоян Иванов и Румен Койчев направиха мислено пътуване във времето, като запознаха присъстващите с историята на светското образование и моралните ценности на възрожденската  епоха. Припомниха народни приказки и танци. Пяха песни, с които развълнуваха публиката.

Групите за занимания по интереси „Нарисувай света“, „Арт магия“ и „Работилничка за изкуство“ с ръководители Валентина Балтова, Виолета Трифонова и Диана Камбурова представиха изложба, в която с огромно желание и старание подредиха своите творби, изработени през годината. На изложбата заблестяха разноцветни пеперуди, цветя, сърчица, които вдъхновиха и предизвикаха невероятно усещане у децата. Уникални бяха рибките с перли, инкрустирани с пайети, паната с естествени материали, гипсовите фигурки, шарените камъчета, рисуваните миди и изработените със смесена техника предмети.

Концерта и изложбата вдъхновиха всички за нови очаквания и творчески предизвикателства.