Представителна изява на групата за занимания по интереси „Сръчни ръце” по Проект „Твоят час” в ОУ „Св. Св. Кирил и Методий” – гр. Елхово

На 16.05.2017г. в ОУ”Св. св.Кирил и Методий”- гр. Елхово,учениците от групата за занимания по интереси „Сръчни ръце” с ръководител Мима Бичева, участващи в Проект BG05М20Р001-2.004-0004 „Развитие на способностите на учениците и повишаване мотивацията им за учене чрез дейности, развиващи специфични знания, умения и компетентности (ТВОЯТ ЧАС) – ФАЗА 1″ по Оперативна програма “Наука и образование за интелигентен растеж”, проведе заключителна публична изява. Гости на събитието бяха г-жа Катя Кръстева-представител на Съвета за мониторинг „Твоят час” , родители и учители .

Работливите ръчичка на малките ученици за пореден път сътвориха красота. Децата изработиха цвете от хартия и пластмаса с много старание.Сръчно изрязваха, лепиха и сглобиха елементите . Някои от родителите се включиха с удоволствие да помагат на децата,така и те бяха съпричастни към творчеството на учениците.
Цветята са радост за очите, а когато ги изработват сръчните детски ръце,усещането, че „красотата ще спаси света” е още по-голямо.
За да поздравят гостите, децата изпълниха драматизация на приказката”Дядо и ряпа” в съвременен вариант. Развеселени, гостите аплодираха малките артисти. Изработените цветенца от малките сръчковци бяха подарени на гостите.