Представителна изява на групата по интереси „Работилничка за изкуство“ по проект „Твоят час“ – Изложба „Да превърнем фантазиите в красоти“

На 10.05.2018 год. в ОУ „Св. св. Кирил и Методий“ – гр. Елхово се проведе представителна изява – изложба на групата по интереси „Работилничка за изкуство“по Проект BG05М20Р001-2.004-0004 „Развитие на способностите на учениците и повишаване мотивацията им за учене чрез дейности, развиващи специфични знания, умения и компетентности (ТВОЯТ ЧАС) – ФАЗА 2″ по Оперативна програма “Наука и образование за интелигентен растеж. 

 Групата „Работилничка за изкуство“ се води от г-жа  Диана Камбурова – ръководител на направление „ИКТ“ в ОУ“Св .Св .Кирил и Методий“ – гр. Елхово.

В празничната седмица на ОУ“Св. Св. Кирил и Методий“ – гр. Елхово на 10 май в Актовата зала на училището участниците в групата представиха изложба „Да превърнем фантазиите в красоти“, в която с огромно желание и старание подредиха своите творби, изработени през годината.

На изложбата заблестяха разноцветните творби на учениците. Уникални бяха паната, изработени с естествени материали, оцветените гипсовите фигурки, фигурките, изработени от солено тесто, рисуваните камъчета, свещници, красивите стъклени предмети, украсени със специални бои за стъкло и не на последно място – картините, изработени с техника – гратаж. 

 Изложбата бе приета с голям интерес от присъстващите и вдъхнови всички за нови творчески предизвикателства.