Заключителна изява на групата за занимания по интереси „Работилничка за изкуство“ по Проект „Твоят час“

 

На 15.05.2018 год. в ОУ „Св. св. Кирил и Методий“ – гр. Елхово се проведе заключителна изява на групата по интереси „Работилничка за изкуство“ по Проект BG05М20Р001-2.004-0004  „Развитие на способностите на учениците и повишаване мотивацията им за учене чрез дейности, развиващи специфични знания, умения и компетентности    (ТВОЯТ ЧАС) – ФАЗА 2″ по Оперативна програма “Наука и образование за интелигентен растеж.

Групата „Работилничка за изкуство“ се води от от г-жа  Диана Камбурова – ръководител на направление „ИКТ“ в ОУ“Св .Св .Кирил и Методий“ – гр. Елхово.

 Гости на събитието бяха г-жа Таня Саракостова – ЗДАСД, Катя Кръстева, Мариана Тонева, Снежина Добрева – членове на съвета за мониторинг „Твоят час”, учители, родители и ученици.

         На заключителната изява учениците, участници в проекта, ръководени от мотото „Ние сме творци!“ показаха какво умеят и наистина какви успешни творци са!  

         Показаха на всички какво са изработили през годината в импровизирана изложба.

         Всички изработиха картини или пана от камъни и пайети по техни идеи, кръстиха ги и оставиха послания на своя ръководител.

         Атмосферата на събититието бе изпълнена с много чувство, мъничко тъга и много искрени и топли думи.

         Работилничката ни даде желание за работа, творчество и много пориви за изява и така показахме нашето въображение, креативност и талант. Зареди ни с хиляди положителни емоции и вдъхновение.

         Творете, мили деца!