Заключителна изява на групата за преодоляване на обучителни затруднения по български език и литература „Искам да знам” по Проект „Твоят час“

На 31 май 2018 г. в ОУ “Св .Св. Кирил и Методий“ – гр. Елхово, групата за обучителни затруднения по български език и литература „Искам  да знам” по Проект BG05М20Р001-2.004-0004  „Развитие на способностите на учениците и повишаване мотивацията им за учене чрез дейности, развиващи специфични знания, умения и компетентности    (ТВОЯТ ЧАС) – ФАЗА 2″ по Оперативна програма „Наука и образование за интелигентен растеж” проведе публичната си изява.

Ръководител на групата е г-жа Мима Бичева – старши учител, начален етап на основното образование /I-IV клас/  в ОУ“Св .Св Кирил и Методий“ – гр. Елхово.

Гости на събитието бяха г-жа Тинка Атанасова – Директор на ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“ – гр. Елхово, г-жа Снежина Добрева и г-жа Мариана Тонева – членове на съвета за мониторинг „Твоят час”, учители и родители.

Темата на изявата „Части на речта” беше свързана с наближаващия празник – 1 юни – Ден на детето. Всеки участник се представи със стихотворение, което беше научил сам. Гатанките, които учениците задаваха бяха свързани със знания за частите на речта. Активно участваха в образователните игри „Да съставя дума” и „ Нека да разкажа”.

За награда, че се справиха много добре, оцветиха картичка за предстоящия празник – 1 юни.

Учениците получиха грамоти за участие в проекта „Твоят час”, както и награди – похвалки за старанието, което са положили през годината.