Заключителна изява на групата за преодоляване на обучителни затруднения по биология „ Биология, здравно образование и култура” по Проект „Твоят час“

На 13 юни 2018 г. в ОУ “Св .Св. Кирил и Методий“ – гр. Елхово, групата за обучителни затруднения „Биология, здравно образование и култура” по Проект BG05М20Р001-2.004-0004 „Развитие на способностите на учениците и повишаване мотивацията им за учене чрез дейности, развиващи специфични знания, умения и компетентности    (ТВОЯТ ЧАС) – ФАЗА 2″ по Оперативна програма „Наука и образование за интелигентен растеж, включваща ученици от ІІІ „б” клас, проведе публичната си изява.

Гости на събитието бяха г-жа Тинка Атанасова – директор на училището, г-н Пенко Ханджиев – ЗДУД, Снежина Добрева и Мариана Тонева – членове на съвета за мониторинг „Твоят час”, учители и  ученици.

Ръководител на групата е г-жа Пенка Ялъмова – педагогически съветник в ОУ“Св. Св. Кирил и Методий“ – гр. Елхово.

Изявата започна с това защо е интересна и забавна науката биология. Учениците споделиха: какво ще запомнят, какво научиха и какво няма да забравят. Работиха върху работен лист „Клетката – основна единица на живота”.

Представиха презентации, с които демонстрираха познания си в областта на биологията и здравното образование.

Разказаха как трябва да се води здравословен начин на живот.

Накрая г-жа Ялъмова благодари затова, че са били старателни и отзивчиви в преодоляване на обучителните затруднения. Пожела им весело лято и по-голяма увереност в себе си.

В края на изявата г-жа Атанасова връчи грамота за отличното представяне на Михаела Тодорова – участник в проекта и ученичка от VII Б клас.